Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

Van goede kwaliteit De Kledingsnachtkleding van de damesnacht voor verkoop
Van goede kwaliteit De Kledingsnachtkleding van de damesnacht voor verkoop
Dank u voor uw voortdurend vennootschap met HEMA, als onze leverancier maakt u tot een belangrijke bijdrage het succes van ons bedrijf.

—— Ronald Van Zetten, CEO

De tijd vertelt alles. Meer dan 15 Jaar van Samenwerking en 3 Miljoen USD Jaarlijks van Sourcing maakt van Succes voor ons genieten van.

—— Sakurai, Sourcing Manager

Uw Bedrijf is zeer Professioneel, zullen wij de Samenwerking van Nice in de nabije toekomst hebben.

—— Kavin

Dank voor Uw Goede Naverkoopdienst. Wij zouden van Meer Contact met Uw Team later houden.

—— Boortoren

Vriendelijk volledig Tevreden met Uw Dienst binnen Goede Producten.

—— Allen

De grote Prijs, vriendelijk de Dienst, Grote Pyjama, zal Zakelijke relatie lang duren.

—— Christian

Zeer Dankbaar aan de Verkoop van Uw Bedrijf liet het Team, me Uw Beroeps voelen terwijl de Mededeling van het Steekproefdetail. Volledige Tks.

—— Jackson

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd Wuhan dolucky knitwears co.,ltd
Fitting steekproef kamer 123ste Kantonmarkt Mening van ons bureau Deel van Ons Team Dagelijkse Werkende Vergadering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : DOLUCKY
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : >twenty million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 90% - 100%

Het Breigoedco. van Wuhandolucky, Ltd begon bij 1993, een Geïntegreerde Breiende Slijtageonderneming met het Ontwerpen, Productie, Verwerking en het Verkopen. Heeft momenteel meer dan 500 Werknemers en 200 Miljoen Yuans van Omzet. Twintig Jaar van Ontwikkelingsgeschiedenis wordt gestempeld met Regelmatige en Vaste Voetafdrukken.

 

Niet alleen bezit de Zorg over Haar Snelle Ontwikkeling, ook Geïnvesteerde en Gevestigde Chibi Dolucky Kitting & Druk & het Verven van de Kledingstukkenco. van Co., van Ltd en van Hubei Dolucky, Ltd opeenvolgend, vanaf dat moment, Één Stoffenfabriek en Twee Kledingstukkenfabrieken, en vormde een Gehele en Moderne Industriële Ketting met Geoptimaliseerd Middel, Technologie Geavanceerd, van het Breien, Verven, die aan Kledingstukken Productie drukken.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Wuhan Dolucky bezit het Geavanceerde en Aangepaste Breien, Druk, het Verven en Kledingstukken Vervaardigend Productielijn, zoals Multifunctionele Cirkel Breiende Machines, Garen Vervende Machines, Merceriserende en Schroeiende Machines, Diverse Automatische Vervende Machines, de Roterende Machines van de het Schermdruk, Suède het Eindigen Machines, Ingevoerde breedte-Geopende het Plaatsen Machines, Automatische Snijmachines, het Automatische Hangende Systeem van de Kledingstukproductie.

 

Een sterke Technische Sterkte in Productie en Verwerking met Allerlei Gebreide Stof en Kledingstukken. Bezit de Certificatie van het de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, de Certificatie van het het Milieubeheersysteem van ISO 14000, en BSCI, AFWIJKING die door de Derde partijen, evenals van het de Kwaliteitskrediet van China van het de Ondernemingsamerikaanse club van automobilisten het Kredietcertificaat wordt goedgekeurd.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Onze Producten omvatten: De nachtjapon, Pyjama's, Huisslijtage, Strandslijtage, T-shirt, Polooverhemd, Buitenslijtage, Jasje, Sporten draagt en Vrijetijdskleding in Reeks Uit één stuk, Tweedelige en drie-Stuk dat voor Dames, Mensen en Kinderen wordt geplaatst.

 

Voor de Dames en de Mensen is de Slijtage Geschikt voor de Leeftijdsgroep van 20 Jaar Oud aan 45 Jaar Oud, en voor Kinderen, van Één Éénjarige aan 16 Jaar Oud. De stoffendekking Allerlei Gebreide Stof, zoals Een verscheidenheid van Samenstelling en Gewicht van Enig Jersey, Koppeling, Piqué, Rib, Vacht, Franse Terry, evenals Polaire Vacht, Fluweel, Pleuche, Koraalvacht.

 

Wij zijn ook Goed bij de Producten die van de Geweven Stof zoals Duidelijke Geweven Stof, Keperstof etc. worden gemaakt Geweven Stof, Flanel, Satijn. De lichte Gebreide Stof die wij wordt bijna gemaakt door Chibi Dolucky hebben gebruikt. Wij hebben Andere Goede en Gestabiliseerde Stoffenleveranciers naast van ons om Onze Productiekwaliteit en Levering te steunen. 400.000 Stukken per Maand Kledingstukken die Capaciteit veroorzaken die door Onze Fabrieken momenteel wordt verstrekt.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Onze Productieverkoop aan Japan, Korea, Rusland, Duitsland, Frankrijk, de V.S., Canada, Denemarken, België, Spanje, Zuid-Amerika en Andere Landen en Gebieden. De producten met Merk „DAOQI“, „INZICHT“ en „DOLUCKY worden“ verkocht in Binnenlands. Zij zijn Georiënteerd aan Modieuze, Geurige en Comfortabele Huisslijtage, Vrijetijdskleding, Gebreide Buitenslijtage en de Aangepaste Dienst.

 

Wij vergen het Geloof om Modetrend na te leven, de Tendens te vangen en de Prima Productie van begin tot eind te vervaardigen. Wij concentreren Klant, begint Ons Werk bij de Klantenvraag en beëindigt bij Klantentevredenheid met eerlijk het Werken, en wij hebben onophoudelijk Vertrouwen en Eerbied van de Maatschappij, de Industrie en de Klanten voor de Methode van Ons Werk bereikt.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Onze Visie is: Creeer Prima Onderneming, creeer Prima Talent, Toewijdings Prima Producten. Het werk met Moreel Geweten om het Waardevolste Deel van Onze Producten te ontdekken, om Klanten aan Behoeften te voldoen.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Voor meer Gedetailleerde Informatie over Onze Producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met Uw Onderzoeken, en verheugen ons op het Werken met u.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Contactgegevens
Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Jean zhou

Tel.: 86-27-83531713

Fax: 86-27-83825976

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)